Er bestaan honderden, zo niet duizenden romantische films die ons hevig aan het zwijmelen brengen. In de aftiteling staan helaas niet de kleine lettertjes die ons vertellen hoe we zo’n reallife filmromantiek in werkelijkheid brengen. Is dat jammer? Nee hoor. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Je kan het namelijk zelf zo leuk, creatief, gek en grappig maken als je zelf wilt. We helpen je graag een eindje op weg!

 

Geef elkaar cadeautjes die niks kosten

Handig hoor, dat internetshoppen. Een druk op de knop en je cadeau wordt aan de deur bezorgd. Echt heel origineel en toegewijd is het echter niet. Denk eens diep na over een cadeau. En dan eentje, die geen cent hoeft te kosten. Een fijn gesprek. Een strandwandeling. Een massage met happy óf sleepy end. Een briefje in zijn broodtrommel. Is het echt zo simpel? Ja. Het zijn die kleine dingen die het doen. Je geeft met dit cadeau eigenlijk jouw oprechte tijd voor de ander. En dat is het meest kostbare en onvervangbare dat er is.

Schrijf elkaar een liefdesbrief

Niet via WhatsApp, niet via Facebook en zeker niet via Twitter. Gewoon een handgeschreven liefdesboodschap. Het blijkt uit onderzoek dat daar nog steeds heel veel behoefte is aan een handgeschreven liefdesverklaring. In deze digitale tijden lijken we het alleen bijna verleerd. Dit lieve boekje helpt daarbij en triggert je met onschuldige, grappige en lieve vragen om duidelijk te maken waarom jouw lief jou zo lief is.

Tip: koop er twee! Eentje voor jou en eentje voor je lief.

Ik hou van jou omdat…
Frederike Schouten

1001004009231212 1001004009231212_7

 

 

 

 

 

 

 

TV uit. Muziek aan.

Zet de TV eens uit en duik achter YouTube. Trigger elkaar om te DJ-en en haal de beste herinneringen naar boven. Aan jullie eerste date, het nummer waar je in je tienerjaren helemaal op uit je dak ging, het nummer waarin je beste jeugdherinnering in verborgen ligt. Van ontroering naar in je broek plassen van het lachen. Ondertussen leer je elkaar nog beter kennen ook. Voor je het weet houden jullie een ‘80’s-90’s rap battle in de huiskamer.

Veren in je reet

Complimenteer elkaar. Heb het eens niet over die vergeten vuilnis-buiten-zetten. Vergeet lief’s rondslingerende onderbroek, slechts een meter bij de wasmand vandaan.  Stel irritatie even uit tot morgen, wedden dat je er dan namelijk vanaf bent?Noem aan het einde van de dag op waar je dankzij je lief dankbaar voor bent of blij van werd. Het kunnen de kleinste dingen zijn. Een lieve blik, een kop thee op het juiste moment, dat lief even die vaat van je overnam zodat jij met je vriendin aan de telefoon kon kletsen. Wees lief. Wees dankbaar. Moet jij eens opletten wat een klein complimentje kan doen! Tip: Kruip ’s avonds in bed tegen elkaar aan voor dit ritueel. Mooi moment van de dag!

Humor

Humor is de sleutel. Een smart en sexy oplossing voor alles. Lachen jullie wel genoeg? Humor heeft bewezen een groot relativerend vermogen te hebben. En het lucht nog op ook! Tip: Laat je inspireren door de briefjes hieronder en verras je lief eens bij thuiskomst.

funny-weird-couple-love-letters-notes-7__605

funny-weird-couple-love-letters-notes-5__605

   funny-weird-couple-love-letters-notes-9__605

 

Trouwen voor één dag

Wist je dat je voor één dag kan trouwen? Inclusief ring, fotograaf, ceremonie en jullie liefdesliedjes. Hoe leuk is dat! No strings attached. Just have fun! Trouwen voor één dag is te gek!

Blijf fantaseren

Blijf samen net zo hard fantaseren met elkaar als je deed toen jullie net aan het daten waren. Praat minder over vandaag en maak mooie plannen voor de toekomst. Blijf daten en koester samen jullie dromen!
David en Arjan van 365 Dagen Succesvol hebben daar een leuk filmpje over gemaakt.