We wisten het natuurlijk al maar nu is weer een onderzoek gedaan naar het effect van flirten.

En…. het is bewezen 😉 Een flirtende vrouw krijgt meer korting bij het kopen van een auto dan bijvoorbeeld een zakelijke insteek.

Flirten
In één experiment werd aan zo’n 100 mannen en vrouwen gevraagd om zogezegd een auto te verkopen ter waarde van 750 pond. Daarna kregen ze geschreven details over een mogelijke vrouwelijke koper.

De ene helft van de proefpersonen kreeg een beschrijving van een zeer zakelijke transactie, terwijl de andere helft te maken had met een flirtende vrouw. Zij keek de verkoper of verkoopster van kop tot teen aan, leunde naar voren en raakte zijn of haar arm aan. Ze gaf ook complimentjes en knipoogde bij het vragen naar de beste prijs.

Het resultaat? De flirtende vrouw kreeg veel betere aanbiedingen, maar alleen van de mannelijke verkopers. Gemiddeld ging het om een korting van 20 procent in vergelijking met de zakelijke verkoop.
(Klik hier om het hele artikel te lezen)

In 1 van de filmpjes die Lisa maakt voor de Telegraaf vertelt ze over hoe jij een geweldig Smart&Sexy compliment kan geven. En complimentjes geven, en ontvangen is zeker ook een onderdeel van flirten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LPwVl1OposA[/youtube]